Компанія HMD Global готується перевипустити розкладний телефон Nokia 2720, який вперше показали публіці в 2009 році. Новинку можуть показати на виставці IFA 2019 в Берліні, повідомляє профільний сайт Nokia Power User. Схоже, компанія готова знову здивувати публіку, причому не випуском чергового флагмана, а віддати данину поваги розкладним телефонами, які у свій час користувалися шаленою популярністю.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Телефон з кодовим номером Nokia TA-1170 з'явився в базі даних китайського агентства зв'язку CCC. Гаджет також пройшов сертифікацію в Таїланді. Джерела запевняють, що цим гаджетом може бути модель Nokia 2720 2019 з підтримкою 4G. Втім, навіщо кнопочному телефону підтримка мережі 4G - невідомо.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Джерело також вказує на те, що мобільний телефон отримає підтримку двох SIM-карт, а його дебют відбудеться вже скоро. Продавати Nokia 2720 (2019) будуть за ціною близько 100 євро.

Досить велика ціна за такий смартфон, нехай навіть він і зможе виконувати більшість функцій звичайного смартфона.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.