Німці продовжують рекламувати свій електромобіль Porsche Taycan напередодні офіційної презентації серійної моделі, яка відбудеться рівно через тиждень. Після добового випробування на витривалість і безперервної серії з десятків прискорень, випробувачі встановили рекорд проходження кола на легендарному Нюрбургринзі. Схоже, компанія все ж пишатися своїм автомобілем, який продовжує з кожним разом бити рекорди, і іноді навіть власні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Електромобіль пройшов Північну петлю (Nordschleife) за 7 хвилин 42 секунди, що стало кращим часом в класі чотирьохдверних електромобілів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відзначимо, що в 2017 році китайська електричний гіперкар NIO EP9 встановив рекорд проходження кола для серійних автомобілів з результатом 6 хвилин 45,9 секунд (але він дводверний, а не чотиридверний, як Porsche). У 2018 році його перевершив Lamborghini Aventador LP770-4 SVJ з часом 6 хвилин 44,97 секунди. Це означає, що навіть китайці можуть здивувати публіку, випустивши дешевий електромобіль, який перевершить навіть італійський гіперкар.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.