Компанія Microsoft отримала скарги від користувачів на роботу сервісу Office 365, який за передплатою відриває доступ до офісних продуктів Microsoft. Схоже, мало не головний сервіс компанії перестав працювати коректно.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Найбільша кількість скарг надійшла від користувачів з США і Канади. Також скаржилися користувачі з Німеччини, Нідерландів, Бельгії, Великобританії та Норвегії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Близько 67% скарг, що надійшли пов'язані з тим, що користувачі не можуть встановити зв'язок з сервером Office 365. Ще 28% користувачів повідомили, що не можуть зайти на сайт при введенні логіна і пароля. Враховуючи, що з допомогою цього сервісу користувачі отримують доступ до головних функцій Windows 10 - це величезна проблема, яку Microsoft необхідно вирішити якомога раніше. Поки Microsoft ніяк не прокоментувала данній інцидент.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.