Раніше віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лу Вейбинг (Lu Weibing) офіційно повідомив про те, що перший телевізор Redmi буде представлений 29 серпня. Діагональ першого телевізора нової лінійки повинна становити 70 дюймів. Це досить багато, щоб повісити телевізор на стіну, і не переживати за чіткість картинки.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, цей телевізор має скласти конкуренцію так званого розумного екрану Honor або Honor Smart Screen. Пристрій отримало дуже вузькі рамки по периметру, а також невеликий виступ в центральній нижній частині, де розташовується камера. Втім, користувачів порадує не тільки широкий функціонал, але і ціна. Швидше за все, за телевізор попросять в районі 500 доларів, що рекордно мало, якщо врахувати діагональ та характеристики.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На наступній прес-конференції Redmi представить не тільки Redmi TV, але і смартфони Redmi Note 8 і Redmi Note 8, а також новий ноутбук RedmiBook 14 Enhanced Edition, який буде оснащений процесором Intel Core i7 вже 10-го покоління.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.