Віце-президент Xiaomi і глава бренду Redmi Лу Вейбинг (Lu Weibing) на своїй сторінці в соціальній мережі Weibo повідомив, що перший телевізор Redmi TV повинен збільшити вдвічі обсяг внутрішнього ринку 70-дюймових телевізорів. Схоже, компанія в очікуванні просто величезної кількості продажів телевізора, який здивує користувачів не тільки функціоналом, але і ціною.

Він повідомив, що в даний час щомісячні продажі на китайському ринку телевізорів становлять близько 3,3 млн. одиниць. Завдяки нехитрим підрахунками, можна відзначити, що продажі телевізорів буде близько 66 000 одиниць щомісяця.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Віце-президент Xiaomi додав, що судячи з обсягу попередніх замовлень попит на 70-дюймовий Redmi TV буде дуже великою, тому в даний момент компанія займається нарощуванням виробничих потужностей. Будемо сподіватися, що дефіциту не буде, як це було зі смартфонами компанії взимку 2019 року.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, що за телевізор просять близько 530 доларів.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.