14 вересня повз Землі пройде астероїд, який більше, ніж деякі з найвищих будівель на планеті.

Астероїд 2000 QW7, за оцінками експертів, має розміри від 290 метрів до 650 метрів в діаметрі. Найвищою будівлею в світі є Бурдж-Халіфа в Дубаї, який досягає 2717 футів у висоту. Друге найвища будівля-Шанхайська вежа на висоті 2073 футів.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Астероїд буде рухатися зі швидкістю 14 361 миль в годину, коли він пройде в радіусі 3 312 944 миль від Землі.

Астрономи не вважають, що астероїд являє собою якусь небезпеку, але центр НАСА з вивчення навколоземних об'єктів відстежує його.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.