У збірці Windows 10 Insider Preview Build 18970 з'явилася нова функція, яка значно спрощує переустановлення операційної системи на ПК або ноутбуці.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Тепер користувачам не потрібна локальна копія Windows на диску або зовнішньому накопичувачі - перевстановити ОС можна буде по мережі з хмари. Це чудова новина для тих, хто не хоче завантажувати образ ОС на флешку з величезної кількості причин. Компанія зробила приємний сюрприз користувачам, і тепер потрібно тільки отримати доступ до бездротової мережі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми чули відгуки про те, що деякі з вас хотіли б використовувати високошвидкісне підключення до інтернету, щоб прискорити цей процес, просто завантаживши Windows", - йдеться в описі функції.

Однак є кілька нюансів. Відомо, що під час переустановки всі користувальницькі додатки будуть видалені. А якщо не прибрати галочку "Видалити все" - ви втратите і особисті дані і файли. Втім, така плата за спрощену установку нової ОС.

Нагадаємо, що в мережі показали гоночну версію автомобіля “Запорожець”, на якому один з гонщиків брав участь. Судячи по зовнішньому вигляду, він неслабо так модифікований. Приміром, автомобіль залишився без пасажирського місця, а територію навіть змогли додати каркас для надійності. Втім, подальша доля автомобіля нам невідома.

Як повідомляв Знай.uа компанія компанія Xiaomi представила 70-дюймовий телевізор, який чтоно сподобається користувачам. Враховуючи, що він вийшов під брендом Redmi, можна сміливо припустити, що телевізор буде продаватися за приємною ціною. Швидше за все, за телевізор попросять близько 500 доларів, що є дуже низькою ціною для такого девайса.

Також Знай.uа писав, що новий сервіс від Tesla вийшов з ладу у день його презентації.