Компанія Samsung визнала, що розблокувати смартфон Galaxy S10 можна будь-яким відбитком пальця.

Як відомо, у березні цього року Samsung показали технологію аутентифікації по відбитку пальця. Пізніше спалахнув скандал після того, як власниця Galaxy S10 заявила, що її чоловік отримав доступ до гаджетом з допомогою свого відбитку. У Samsung пообіцяли виправити ваду найближчим часом.

Сканер смартфона використовують ультразвукову технологію розпізнавання 3D-відбитків пальців, щоб ідентифікувати користувача. Раніше були зроблені припущення, що деякі захисні плівки несумісні з датчиком Samsung, так як вони створюють повітряний зазор.

Ваду виявила британська сімейна пара. Жінка на ім'я Ліза Нільсон купила гелеву захисну плівку для телефону і виявила, що її Galaxy S10 можна відкрити будь-яким пальцем руки. До того ж, це зміг спокійно зробити її чоловік.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, експерти назвали топ найкращих брендів світу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Samsung зганьбилася виходом нового рекламного ролика.

Також портал Знай.ua писав, власник Samsung Galaxy Fold показав новий недолік девайса.