У вівторок, 10 грудня, всесвітньо відома американська компанія Apple розпочала продаж нового комп'ютера Mac Pro з процесором Intel Xeon, який має від 8 до 28 ядер.

Mac Pro

Відомо, що ціни на комп'ютери Mac Pro починаються від 5999 доларів США. Слід зазначити, що найдорожча версія комп'ютера коштує більше 52 тисяч доларів. Це найдорожчий у всьому світі Mac з коли-небудь представлених.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До того ж, почалися продажі монітора Pro Display XDR з 32-дюймовим екраном і роздільною здатністю 6K. Ціни на них починаються від 4999 доларів. Також окремо від нього продається підставка Pro stand, яка коштує 999 доларів. Вона дозволяє регулювати нахил монітора.

Нагадаємо, що компанія Apple планує переключити користувачів на 100% бездротовий зв'язок. Вже до 2021 року в iPhone не буде ніяких портів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Apple Watch знову рятують життя. Функція Emergency SOS знадобилася двом каякерам в Пуерто-Ріко, які вийшли без рятувальних жилетів, і їх каяки затонули.

Також портал Знай.ua писав, що останній звіт агентства з дослідження ринку показує, що в третьому кварталі цього року Apple, як і раніше домінує на світовому ринку смартфонів високого класу з часткою ринку 52%, за якою слідують Samsung і Huawei.