Космічні мандрівники сплять в камерах сплячки, перш ніж продовжити свою місію, відправитися в подорож на Юпітер або вистежити інопланетне істота. Ця концепція була вперше представлена в 20-му столітті, перш ніж потрапити на великий екран. Схоже, ця ідея була геніальною, а ось чому.

Дослідження на Марсі, фото: mogilew.by
Дослідження на Марсі, фото: mogilew.by

Для успіху майбутніх місій потрібні радикальні зміни в роботі космонавтів у космос. Згідно з дослідженням Європейського космічного агентства (ESA), перехід астронавтів у стан сну може бути правильним рішенням.

Марс
Марс

Група дослідників з'ясувала, як гібернація вплине на політ на Марс з екіпажем. Результати показують, що було б дуже непогано побудувати космічний корабель меншого розміру. Наприклад, можна прибрати запаси для космонавтів.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

“Ми працювали над налаштуванням архітектури космічного корабля, його логістики, захисту від радіації, енергозбереження та загального дизайну місії”, - сказав Робін Бісбрук з Центру сучасного дизайну ESA (CDF), сучасного центру, в якому працюють фахівці. групи для проведення первісної оцінки пропонованих майбутніх місій. Мета CDF - оцінити переваги сну людини для поїздки на планету, таку як Марс.

Нагадаємо, що YouTube ввела жорсткі обмеження дл користувачів. Тепер при написанні коментаря під відео варто бути обережним, а сам сервіс видалить мільйони відео, які порушують політику публікації відео на платформі.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi представила будильник з купою функцій, який вміє навіть підключатися до смартфон по бездротовому зв'язку.

Також Знай.uа писав, що інсайдери розповіли, коли Samsung представить публіці новий Galaxy S11. Новинка точно сподобається публіці за рахунок крутий камери.