Не кожен день ви можете відтворити подорож легендарного короля, але відвідувачі замку Тинтагель тепер зможуть зробити саме це.

11 серпня в історичному місці на півночі Корнуолл, Великобританія, відкриється міст, відновлюючий запаморочливий перехід, який знову об'єднує дві половини замку, згідно з англійської спадщини.

Замок Тинтагель відіграє вирішальну роль в легенді про короля Артура, міфічного лідера Камелота.

Як свідчить історія, чарівник Мерлін перетворив Утера Пендрагона, короля Британії, щоб він виглядав як герцог Корнуоллский, і король увійшов в замок, щоб переспати з дружиною герцога Игерной, яка пізніше народила Артура.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Незвичайний міст, newsyou

З часом сухопутний міст зруйнувався і зник в 15 або 16 столітті. В результаті сучасні відвідувачі були змушені піднятися на 148 вузьких ступенів, щоб дістатися до замку.

Тепер сталевий, сланцевий і дубовий місток повертають замок в межах легкої досяжності від материка, а відмітна особливість дизайну створює вражаючий зовнішній вигляд.

Підвішений на 57 метрів над рівнем моря, міст складається з двох 33-метрових кантилеверів з зазором в 40 мм між ними.

Нагадаємо, що Twitter заборонив публікацію гифок. Тепер користувачі залишилися без анімованих картинок, але в компанії представлять аналогічну функцію.

Як повідомляв Знай.uа у популярному додатку Google Photo з'явиться корисна функція. Тепер користувачі зможуть наближати і віддаляти відео при необхідності.

Також Знай.uа писав, що компанія Samsung розробляє бездротовий акумулятор, який зможе заряджати смартфони з підтримкою бездротової зарядки.