Найбільша у світі соціальна мережа Facebook випустила новий додаток Creator Studio, який допоможе авторам і блогерам ще ретельніше слідувати за власним контентом, а також швидше спілкуватися з власною аудиторією.

Про це стало відомо з блогу цієї ж соцмережі.

Як відзначається, додаток доступний для користувачів Android і iOS, починаючи вже відсьогодні. Програма в основному містить практично всі функції веб-версії Creator Studio та надає користувачам доступ до таких відомостей, як показники відвідування і переглядів контенту з самого додатка.

Facebook

Окрім цього, за допомогою програми можна редагувати заголовки, видаляти і редагувати повідомлення, публікувати підготовлені повідомлення та планувати свої публікації, а також "сидіти" з одного телефону на кількох сторінках.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Творці і видавці у всьому світі будуть мати доступ до нового додатком Creator Studio від Facebook. Ця програма є еволюційним доповненням до Creator Studio, настільної програми, призначеної, щоб допомогти творцям і видавцям управляти своїм контентом, відстежувати продуктивність і спілкуватися зі своєю цільовою аудиторією в Facebook", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, масова евакуація в Facebook: в офіс Цукерберга надіслали убивчий "подарунок".

Як повідомляв Знай.uа Facebook хочуть "обезголовити": хто відправить Цукерберга на пенсію.

Знай.uа писав, творець Вконтакті та Telegram розкрив секрет свого успіху: він просто голодує.