З кожним новим роком у світі стає все більше і більше електромобілів. Гіганти автопромисловості радують новинками. Експерти, і в першу чергу самі компанії роблять ставку на автомобілі з електричною силовою установкою. Зокрема, Audi, Hyundai, Jaguar, Mercedes-Benz, Volvo вже минулого року показали світові справжніх "монстрів", в хорошому сенсі цього слова.

Спеціально для наших читачів ми зібрали список з п'яти, на думку автолюбителів, найкращих карів:

Tesla Model S Plaid, auto-motor-und-sport.de
Tesla Model S Plaid, auto-motor-und-sport.de

Tesla Model 3 (75 000 доларів)

Електричний седан середніх розмірів Tesla Model 3 в комплектації за 75 000 доларів може подолати на одній зарядці близько 540 км. Розганяється авто до 100 км/год всього за 2,5 секунди. Це найдорожча версія седану Model 3, яка знаходиться у продажу вже кілька років, однак не втрачає свою популярність.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Tesla Model 3 (50 000 доларів)

Tesla Model 3 в комплектації за 50 000 доларів до 100 км/год розганяється за 3,5 секунди. Це, до речі, не по силам навіть деяким спорткарам. Максимальна швидкість авто сягає 250 км/год, а на одній зарядці батареї можна буде проїхати близько 480 км. В базовій комплектації седан обійдеться в 35 000 доларів.

Chevrolet Bolt EV 2020
Chevrolet Bolt EV 2020

Chevrolet Bolt EV

Chevrolet Bolt EV побачив світ у 2016 році. У дизайні цього електричного хетчбека є щось від кросовера. Однак це все-таки хетчбек з його практичністю, який оснащується одним електродвигуном потужністю 200 л. с. На одній зарядці батареї він проїжджає близько 380 км, що цілком достатньо для щоденних поїздок і для виїзду на природу.

Nissan Leaf, фото: gettyimages
Nissan Leaf, фото: gettyimages

Nissan Leaf

Nissan Leaf – першопроходець серед електрокарів. Перше покоління Leaf з'явилося в 2010 році. Друге покоління із збільшеним на 50% запасом ходу, системою ProPILOT Assist і новітніми системами безпеки продається як модель 2018 року. На одній зарядці батареї електрокар може проїхати понад 240 км.

Hyundai Ioniq Electric, фото: gettyimages
Hyundai Ioniq Electric, фото: gettyimages

Hyundai Ioniq Electric

Компактний електрохетчбек Hyundai Ioniq Electric – прекрасний автомобіль для щоденних поїздок містом. Потужність силової установки становить 118 л/с. Це не найшвидший електромобіль, однак його перевагою є відмінний крутний момент. Ioniq Electric має привабливий дизайн і просторий салон. У стандартній комплектації багато різного корисного обладнання, а в якості опції доступні системи автоматичного екстреного гальмування, контролю "сліпих" зон, утримання смуги руху та інше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Sony готує до виходу черговий компактний бюджетник.

Як повідомляв Знай.uа Microsoft впроваджує нові іконки для Windows 10, крутий інтерфейс не за горами.

Знай.uа писав, шість країн створили Кібернетичні сили Євросоюзу.