Слідом за Google корпорація Microsoft також вирішила призупинити розробку своїх програмних продуктів. Тепер компанія зможе зосередитися на випуску оновлень безпеки. Звичайно ж, на це вплинула пандемія, яка змусила весь світ зробити відпочинок. У компанії працюють тисячі співробітників, так що пандемія теж вплинула на роботу корпорації.

Microsoft, gettyimages
Microsoft, gettyimages

зокрема, Microsoft припинить оновлення C і D, які зазвичай випускаються протягом третьої і четвертої тижня кожного місяця, відповідно. Звичайно, оновлення будуть виходити помітно рідше, але всі вони будуть критично важливими як для ОС, так і для користувачів пристроїв.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

надалі Microsoft буде випускати свої щомісячні оновлення безпеки (B), як і планувалося, у другий вівторок кожного місяця, також званий Вівторок оновлень.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили список безкоштовних ігор для Sony PlayStation. Тепер геймери можуть пограти безкоштовно в Uncharted 4 і гоночну гру Dirt Rally 2.0. Ігри будуть доступні до кінця квітня.

Як повідомляв Знай.uа компанія Redmi анонсувала величезний телевізор розміром з тенісний стіл. Правда, за новинку попросять близько 2800 доларів,

Також Знай.uа повідомляв, що Valve натякнула на продовження гри Half-Life, компанія випустила довгождане продовження через 13 років після виходу останньої серії.