Компанія Apple несподівано представила друге покоління iPhone SE c 4,7-дюймовим екраном. Це перший смартфон компанії, представлений не на офлайн-заході. Смартфон точно стане лідером на ринку, враховуючи його ціну та характеристики.

iPhone SE другого покоління оснастили єдиною задньою камерою — ширококутним сенсором з роздільною здатністю 12 МП, фокусною відстанню 28 мм і діафрагмою f/1.8. Її назвали найкращою однокамерної системою, коли-небудь встановленої в iPhone, вона підтримує всі функції, які є на флагманських моделях — “портретний” режим, просунутий Smart HDR, 4К відео і не тільки. Звичайно, з потрійними датчиками задньої камери iPhone 11 Pro Max їй точно не зрівняється, але за досить низьку ціну можна отримати непоганий смартфон з сучасною камерою.

iPhone SE, Apple

Смартфон також отримав процесор A13 Bionic, як у флагманських моделей, він до 2,4 разів продуктивніше чіпа A9 в першому SE, а за графіку перевершує його в чотири рази. Сам же смартфон також підтримує машинне навчання, що точно прискорити швидкість роботи з деякими додатками.

В iPhone SE другого покоління встановили датчик відбитків пальців Touch ID, але вже другого покоління. Новий сенсор працює до двох разів швидше, ніж в оригінальної моделі.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Що стосується акумуляторів - смартфон отримав технологію бездротової зарядки, що точно порадує користувачів, так як практично кожен сучасний смартфон підтримує цю технологію. В Apple обіцяють до 50% заряду за 30 хвилин, але для цього доведеться придбати окремий адаптер, який не входить в комплект. Про вартість адаптера поки нічого не відомо.

Смартфон будуть продавати в білому, чорному і Product (RED)-кольорах. Оформити попереднє замовлення можна буде з 23 квітня, а старт продажів призначений на 24 квітня. Що стосується цін, новинка буде продаватися за ціною від 400 доларів за версію з 664 Гб пам'яті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти склали список 10 кращих смартфонів початку 2020 року. Звичайно ж, серед них величезна кількість китайських гаджетів, і це не дивно. До речі, ігровий смартфон з потужним процесором Xiaomi Black Shark 3 теж потрапив в топ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google воскресить забуті стародавні мови. Компанія розробила сервіс на основі штучного інтелекту, який зможе створити “відсутні ланки” у вивченні стародавніх мов.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія BMW готує до виходу нові кросовери X8 і X8M. Серед іншого, вони будуть конкурентами кросоверами від Aston Martin і Lamborghini.