днями Apple нарешті випустила iPhone SE 2020 року. Як і передбачалося, цей пристрій є просто оновленням iPhone 8. Тепер, коли iPhone SE 2020 року офіційно оголошено, Apple офіційно припинила випуск серії iPhone 8. У той час як у iPhone 8 є заміна (iPhone SE 2020), у iPhone 8 Plus немає.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

В даний час iPhone 2020 SE замінив iPhone 8 на офіційному сайті Apple в Китаї. Тим не менше, немає нового пристрою для заміни iPhone 8 Plus. Це пов'язано з тим, що iPhone 2020 SE не включає моделі з великим екраном. Втім, інсайдери повідомляють, що незабаром може з'явиться смартфон з 5.5-дюймовим екраном. Схоже, мова йде про iPhone 12.

Новий iPhone SE використовує 4,7-дюймовий дисплей і по дизайну практично ідентичний iPhone 8. Він також використовує верхню і нижню кнопку панелі і “Додому” з Touch ID, але не підтримує Face ID.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені виявили екзопланету, яка дуже схожа на нашу Землю. За підрахунками астрономів, температура на цій планеті така ж, як і на Землі.