Багато користувачів мережі "зі стажем" пам'ятають нав'язливу банерну рекламу, яка нібито говорить про те, що за допомогою чарівного додатку можна змусити камеру телефону побачити, що ховається під сукнею у спекотної красуні або накачаного пітного спортсмена під його плавками і майкою. Так, таких "реклам" було дуже багато.

Проте мережа починає наповнюватися все більшими прикладами зйомки на "фотохромну" камеру OnePlus 8 Pro. Розробникам в прямому сенсі слова вдалося вмонтувати рентген в камеру. Про це стало відомо завдяки повідомленню видання The Verge.

Виявилося, камера нового смартфона може дивитися крізь пластик, хоча і далеко не завжди. Звичайно, багато хто відразу задався питанням, чи може така камера бачити крізь одяг. Як виявилося, дійсно може, але не зовсім так, як багатьом хотілося б.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як можна бачити на прикладах, на щастя, камера не дозволяє розглянути тіло людини під одягом, але може показати певні предмети, заховані за тканиною. Можливо, це стосується тільки білих об'єктів.

Фото з камери OnePlus 8 Pro, скріншот: The Verge
Фото з камери OnePlus 8 Pro, скріншот: The Verge

Швидше за все, найближчим часом явно знайдуться ті, хто перевірить всі можливості камери OnePlus 8 Pro щодо одягу на людині. І можливо форми красуні і спорстмена можна буде побачити завдяки подібній камері.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Vodafone підніме тарифи — українцям доведеться затягнути паски тугіше.

Як повідомляв Знай.uа творець Google злив в мережу унікальні фотографії зі Стівом Джобсом - були в секреті майже 15 років.

Знай.uа писав, Honda впровадить Android-функції в новітній мотоцикл.