За 11 років з моменту виходу продаж гри Minecraft перевищили 200 000 000 копій. Тільки минулого місяця активна аудиторія гри склала 126 000 000 чоловік. Звичайно, цьому посприяла пандемія, яка змусила людей залишатися вдома.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Про це компанія Microsoft заявила в рамках святкування 11-річчя Mojang Studios - розробників гри. Варто зазначити, що загальне число проданих копій не увійшли 300000000 гравців з Китаю, де Minecraft поширюється безкоштовно, так що база гравців значно більше в розмірах, ніж може здатися на перший погляд. У компанії також повідомили, що популярність гри під час пандемії зросла на 25%.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.