Оновленими даними про продажі Dark Souls III і франшизи в цілому Bandai Namco поділилася в окремому прес-релізі. Раніше в 2016 році третя гра серії стала самої быстропродаваемым тайтлом в історії видавця і розійшлася тиражем в три мільйони копій за перший місяць. Нагадаємо, що Dark Souls III - хардкорних гра, в якій померти простіше, ніж може здатися. Що дивно, вона має ідеальну репутацію серед геймерів за її складність і унікальність жанру. У всякому разі, на момент виходу геймплей був унікальним.

Про продаж франшизи в цілому в останній раз повідомляли в червні 2019 року. Тоді вони становили 25 мільйонів копій. У звітність входять як цифрові версії ігор, так і постачання дисків в магазини. І це тільки продажу, “піратів” серед геймерів явно буде більше, так що про популярність цієї гри сперечатися немає сенсу.

Буде продовження франшизи - невідомо.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.