Раніше цим вранці велика кількість користувачів повідомили в китайській соціальній мережі Weibo, що їх смартфони Samsung ламаються: дисплеї перестають працювати, символи спотворюються, а деякі з смартфонів постійно перезавантажуються. Тільки зараз Samsung офіційно відповіла, що отримала відгуки користувачів про проблеми ОС. Компанія повідомила, що розробники вже намагаються з'ясувати причину.

Про це повідомили у Gizchina.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Пізніше, деякі китайські блогери повідомили, що деякі операційні системи телефонів Samsung сьогодні вийшли з ладу із-за помилки в старій версії програми блокування екрану, викликаної китайським календарем.

По суті, сьогодні китайський перший день четвертого місячного місяця квітня. Таким чином, якщо додаток “Календар” не оновлюється вчасно, це може призвести до того, що система неправильно розрахує час; викликаючи системні помилки і збої.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Можливо, оновлення допоможе вирішити проблему, але в деяких випадках доведеться нести в сервісний центр для ремонту гаджета.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, ізраїльський стартап показав майбутнє електрокарів. Компанія показала спеціальну платформу, на якій розміщені акумулятори і колісна база. На таку базу можна встановити кузов авто будь-якого класу, що робить розробку універсальної і затребуваною.

Як повідомляв Знай.uа смартфони на Android і iOS готові відстежувати місцеположення користувачів на період карантину. У теорії, це дозволить мінімізувати кількість заражених.

Також Знай.uа повідомляв, що тюнери перетворили “Гелик” в справжній позашляховик. Автомобіль виглядає солідно, а його колісна база дозволить проїжджати там, де його стокові побратими не зможуть цього зробити.