Команда популярного відеосервісу YouTube оголосила про запуск нової функції, яка порадує любителів перегляду довгих відеороликів.

Ми говоримо про “главах”, на які тепер можна розділити довге відео. Щоб створити розриви розділів, творець відео повинен буде вказати мітки часу в описі відео. В результаті при перегляді чітко видимі ділянки з'являються прямо на рядку плеєра. При поділі на голови необхідно створити як мінімум три розділу тривалістю не менше 10 секунд.

Ця функція давно запитується як глядачами, так і творцями. Раніше його подобу здійснювалося незалежно творцями відеороликів, які вручну прописували “зміст” в описі, але таке траплялося рідко, і такий підхід не дуже зручний. Розробники відзначили, що вони почули користувачів і реалізували голови на офіційній основі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

YouTube, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.