Новий Nissan Z знаходиться в розробці, але в мережі показали концепт цього авто, яке покажуть публіці в найближчі роки.

Ці ілюстрації належать російському дизайнерові Іллі Захарова, який в даний час працює дизайнером екстер'єру у LADA. Замість того, щоб демонструвати дизайн, схожий на 350Z або 370Z, Nissan Z-Vision отримав ретро-дизайн, який більше схожий на класичний 240Z.

Концепт Nissan Z, carscoops

У передній частині знаходиться крихітна решітка радіатора з яскраво-жовтою окантовкою. Є також набір інтригуючих світлодіодних фар, які тягнуться по капоту. На арках передніх коліс також розташовані дві маленькі камери заднього виду замість традиційних бічних дзеркал.

Бічний профіль схожий на культовий 240Z з кутовою дахом, гострими бічними вікнами і заднім склом, що тягнуться до задньої панелі.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

З того, що ми бачили, дизайнери Nissan хочуть, щоб новий спортивний автомобіль лінійки Z віддавав данину поваги оригінальному 240Z. Потужність могла бути забезпечена 3.0-літровим V6 з подвійним турбонаддувом і потужністю близько 400 л. с., в той час як сам автомобіль буде використовувати сильно оновлену версію платформи FR.

Концепт Nissan Z, carscoops

Фінансові проблеми Nissan добре відомі і поглиблюються пандемією коронавіруса. Отже, ми не очікуємо побачити новий спортивний автомобіль до наступного року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.