Каршеринговая компанія з Індіанаполіса (США) не змогла пережити пандемію Covid-19 і оголосила себе банкрутом. В результаті частина автопарку BlueIndy опинилася на смітнику. Тепер з'явилося відео зі звалища, на якому всі ці електрокари складені “гармошкою”. Швидше за все, до попадання на звалище автомобілі були в хорошому стані.

Зараз же у більшості електрокарів розбите лобове скло, пошкоджено капот і немає коліс. Останні вже зняли і склали у величезний контейнер поруч.

Повідомляється, що компанія пропрацювала близько 5 років, здаючи в оренду електрокари подобово. Автопарк складався з 280 автомобілів. До недавнього часу справи йшли добре, але пандемія коронавіруса стала справжнім каменем спотикання успішного розвитку бізнесу, враховуючи, що весь світ був на самоізоляції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft показала, якою буде Windows 10 вже в 2021 році. Звичайно, зміни будуть як візуальні, так технологічні. Змінений дизайн і перероблені програми повинні збільшити комфорт від використання цієї ОС на ПК.

Як повідомляв Знай.uа, інсайдери розповіли, які iPhone отримають оновлення iOS 14. На щастя оновлення до нової ОС отримають ті моделі, які отримали iOS 13. Серед них і 6S iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Nokia хоче увірватися на ринок телевізорів. Компанія, яка колись була відомою завдяки своїм кнопковим телефонами вирішила повернутися на ринок електротехніки.