Між фінішною рисою Microsoft Xbox Series X і Sony PlayStation 5 йде серйозна гонка. Ці консолі будуть офіційно доступні в кінці року, але напруженість вже висока. На даний момент специфікації обладнання обох консолей загальнодоступні. В цьому відношенні Xbox Series X здається краще, але це тільки на папері.

Ціни на Sony PlayStation 5, gizchina

Нещодавно Amazon у Великобританії несподівано створив сторінку для продажу Sony PS5. До того ж, на сторінці засвітилася ціна консолі. Повідомляється, що новинка 599 фунтів стерлінгів (759 доларів). Згідно попередніми повідомленнями, Sony PS5 може продаватися за ціною від 400 до 800 доларів. Швидше за все, стільки і попросять Sony за консоль нового покоління, так що до кінця року варто розбити скарбничку і дістати готівку з-під матраца.

Ціни на Sony PlayStation 5, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Sony офіційно представила консоль нового покоління PlayStation 5. Консоль буде доступна як з приводом, так і без.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony представила список ігор, який буде доступний на консолі з моменту її виходу. Серед ігор як гоночні симулятори, так і хоррори з экшенами. Сам по собі список досить різноманітний.

Також Знай.uа повідомляв, що автопілот Tesla врятував свиню. Повідомляється, що кабан вібежал на дорогу, а часу для реакції у водія не було. Однак, автопілот відмінно впорався зі своїм завданням, і ніхто не постраждав.