Porsche пропонує три кросовера, але компанія поки відмовляється будувати пікап.

A prime example of how NOT to transport a hot tub. Oh, this was in Woodstock Ontario by the way. 🤦‍♂️

Geplaatst door Warehouse Guys London op Donderdag 18 juni 2020

Хоча більшість людей задоволені цим, є принаймні один власник, який міг би використовувати трохи більше вантажного приміщення.

Як ви можете бачити на цьому фото, опублікованому канадської поліцейською службою Вудстока, водій 968 був заарештований за спробу перевезення джакузі на своєму спортивному автомобілі. Оскільки він був явно занадто великим, щоб поміститися у багажник, вони зібрали саморобний трейлер.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Трейлер - якщо ви можете навіть назвати його так - здається, зроблений з ручного візка, на яку поклали кілька дощок. Потім вони були прив'язані до задньої частини Porsche.

Не дивно, що кілька людей викликали поліцію через потенційно небезпечної ситуації.

***Unsafe load leads to charge of Careless Driving*** Woodstock, ON - On Wednesday, June 17, 2020 at approximately 1:30...

Geplaatst door Woodstock Police Service op Donderdag 18 juni 2020

На неназваного водія наклали штраф за недбале водіння, та вони поділилися інцидентом на Facebook, щоб нагадати людям, що потрібно безпечно буксирувати вантаж.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Adobe просить користувачів відмовитися від плеєра Flash, який вважається у всьому світі застарілим. Якщо раніше половина сайтів в мережі працювали з цією технологією, то зараз їй знайшли гідну заміну.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft раптово випустила оновлення для Windows 7. Варто відзначити, що компанія зробила це не для своєї вигоди: оновлення принесло браузер Edge для користувачів застарілої ОС, таким чином компанія хоче наздогнати Google Chrome.

Також Знай.uа повідомляв, що новий iPhone 12 буде менше iPhone SE 2 за розмірами. І це при тому, що сам дисплей у новинки буде більше. Причин кілька - у новенького iPhone 12 відсутні кнопка і рамки навколо екрану.