Як повідомляється, WhatsApp почав тестувати анімовані стікери. Як і в попередньому оновленні, нова функція обмежена бета-версією. Проте, функція може стати доступною для всіх користувачів найближчим часом.

WhatsApp нові стікери, gizchina

Що стосується оновлень, функція, як повідомляється, складається з трьох частин, які активують анімовані наклейки. Однак остання бета-версія включила тільки першу частину, де користувачі можуть переглядати анімовані наклейки.

Однак, подібну технологію далеко не всі отримають одночасно, так що доведеться почекати як мінімум тиждень після початку впровадження оновлення.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що подібна технологія вже використовується в месенджері-конкурента Telegram, так що для фанатів обох месенджерів ця технологія не буде в новинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.