Власник човна за $ 300 000 в Сідар-Лейк, штат Індіана, так хотів врятувати тонуче судно, н ів підсумку затопив свій Jeep Wrangler і F-150 в дивній рятувальної місії.

Користувачі соцмереж стверджують, що дорогий вейв-катер Pavati почав виходити з берега на вихідних. Якщо човен починає тонути, врятувати її може бути дуже важко, але цей факт не відмовив власника цього човна.

Family Attempts To Save Speed Boat On Cedar Lake

A family that lives on Cedar Lake attempted to rescue their sinking boat by using the family vehicles according to emergency personnel Saturday evening. We are told the owner did not bring his helicopter out to assist. This is a current incident and we will have a full update as this story develops. Currently they are dealing with Indiana Conservation Police and The Cedar Lake Fire Department Marine Unit. 📷 - Kevin Walsh

Geplaatst door Region News Source op Zaterdag 20 juni 2020

Фотографії та відео, опубліковані в Інтернеті, показують, що власник водив в озеро і Ford F-150 Raptor, і Jeep Wrangler в надії відбуксирувати човен до того, як вона потоне. З якоїсь причини він не замислювався про те факт, що хоча Raptor і Wrangler є хорошими позашляховиками і можуть справлятися з водою, вони не є човнами і їх не слід заганяти в озеро.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Одна особливо цікава фотографія з місця події показує величезний будинок на задньому плані з припаркованим зовні вертольотом і щось на зразок Lamborghini в гаражі. Невелика копання показує, що власник човна, Jeep, і F-150 живе в цьому будинку і має сторінку в Instagram з 78 000 передплатникам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.