В мережі назвали офіційну дату виходу Project Cars 3.

Розробник Slightly Mad Studios оприлюднив дату випуску Project Cars 3 на офіційній сторінці гри в Твіттері: він вийде на PC, PS4 і Xbox One 28 серпня 2020 року. Project Cars була анонсована раніше в цьому місяці з вікном випуску “Summer 2020”, так що компанія не збрехала, і не поспішає переносити дату виходу.

Project Cars 3 покликана стати найбільш доступною грою в гоночної серії, не втрачаючи при цьому широту і глибину, які залучали фанатів хардкору з моменту виходу першої гри в 2015 році.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple раптово оновила функціонал бездротових навушників AirPods Pro. Повідомляється, що тепер навушники можуть підключатися до працюючого гаджету самостійно, і перемикатися між девайсами, якщо помітить, що власник користується одним з них.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple приховала одне з оновлень MacOS Big Sur. Мова йде про інтерфейсі у налаштуваннях про акумуляторі. Деяких функцій стало менше, а деякі, навпаки, поліпшили для якісної та корисної роботи. Проте, компанія під час презентації про це вирішила промовчати, чим і здивувала фанатів.

Також Знай.uа повідомляв, популярний месенджер Telegram обзавівся популярної функцією. Тепер він може здійснювати відеодзвінки, так що додаток може конкурувати з Viber і WhatsApp.