Top Gear став глобальним явищем, і багато в чому завдяки Джеремі Кларксону, Річарду Хаммонду і Джеймс Мей.

Однак, ви коли-небудь замислювалися, як Хаммонд отримав роботу, яка змінила його життя?

Зірка Гранд-туру розкрила цю історію в новому відео на YouTube. У кліпі Хаммонд пояснює, що він зустрів Кларксона, редактора сценаріїв Річарда Портера і виконавчого продюсера Енді Уилмана і повинен був пройти прослуховування на машині.

Хаммонд думав, що він провалив випробування і “пішов додому досить сумним”, тому що він думав, що шоу буде дивним, і він не буде його частиною. Тим не менш, Хаммонду зателефонували кілька місяців потому і попросили приєднатися до Top Gear. Він був цілком задоволений цим і розридався, перш ніж відкрити пляшку шампанського.

Хаммонд сказав, що Кларксон і Уілман пожартували, єдина причина, по якій він отримав роботу, полягала в тому, що він з'явився на “абсолютно дерьмовом” Porsche 911 SC 1982 року.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Що стосується того, що сталося б, якщо б він не отримав роботу, Хаммонд думає, що він би продовжував працювати в ITV і, мабуть, продовжував працювати над Men & Motors. Однак спочатку він хотів бути архітектором.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені з NASA створили парфуми “з запахом космосу”. Правда, купити їх зараз не вийде - поки компанія збирає гроші на мінімальну першу партію, так що відчути запах космосу вийде нескоро.

Як повідомляв Знай.uа, механік взяв у власника Tesla S авто, і вирішив протестувати її на порожній парковці. Однак, за збігом неудачніх обставин він її розбив, так що авто доведеться ремонтувати довгий час.

Також Знай.uа повідомляв, інсайдер порівняв макет iPhone 12 з іншими смартфонами яблучної корпорації. Повідомляється, що новинка набагато менше своїх попередників, хоча єкран по цифрам все ж більше.