Очікується, що найближчим часом WhatsApp запропонує кілька нових функцій. Належить Facebook додаток для обміну повідомленнями нещодавно випустило нову бета-оновлення Android, яке пропонує дві нові функції. Очікувані функції включають в себе функцію підтримки декількох пристроїв, яка буде називатися “пов'язаними пристроями”, інша - це функція розширеного режиму.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

WhatsApp довгий час працював над функцією, що дозволяє запускати обліковий запис на кількох пристроях. Тепер в останній бета-версії Android 2.20.196.8 вказується назва функції і зовнішній вигляд інтерфейсу. Новини про роботі з підтримкою декількох пристроїв виходять на перший план у звіті WAbetainfo. На скріншоті також показано, як ця функція буде працювати. В майбутньому користувачі будуть мати підтримку декількох пристроїв, а також можливість управляти всіма підключеними пристроями.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Проблиск другої функції був також виявлений у новому бета-оновлення. Ця особливість була розкрита в квітні. Завдяки функції розширеного режиму користувачі зможуть шукати такі речі, як відео, зображення, файли, посилання, аудіо. Швидше за все, оновлення з'явиться на смартфонах у найближчі тижні.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Китаї запустили перший зонд, який призначений для дослідження поверхні Марса. Правда, на орбіту червоної планети він долетить аж у лютому 2021 року, але скоротити відстань між Марсом і Землею не вийде.

Як повідомляв Знай.uа відома автомобільна компанія Bugatti представила новий електрокар. Правда, він призначений для дітей, але цінник відповідає звичайному автомобілю. Компанія повідомляє, що за новинку доведеться заплатити близько 30 тисяч євро, так що батькам доведеться розщедритися. За максимальну комплектацію доведеться заплатити близько 60 тисяч євро.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple щорічно влаштовує конкурс на кращі фото, зняті за допомогою iPhone. Звичайно ж, серед фотографів є і профі, а смартфони яблучної корпорації допомагають робити дійсно гарні фото. Всі фото-переможці можна подивитися за цим посиланням.