Chrome є найпопулярнішим браузером в світі, Google тільки що надав своїм двом мільярдам користувачів ще п'ять вагомих причин, щоб продовжувати користуватися цим сервісом.

Google продемонстрував поліпшення продуктивності, функцій і безпеки для Chrome для настільних і мобільних пристроїв.

Читайте Знай Google News!

Швидкі оновлення Google Chrome тривають, і експерти з TechDows виявили, що Chrome Canary додав можливість обмінюватися зображеннями за допомогою створення QR-коду - корисної функції для економії часу і пропускної здатності. Для користувачів Chrome Canary це працює завдяки новій опції контекстного меню, коли ви клацаєте правою кнопкою миші на зображенні: “створити QR-код для цього зображення”. Потім ви можете поділитися цим, і камера на смартфонах iPhone і Android зможе виявити і відкрити зображення. Це не просто зручна функція, але і корисне доповнення до конфіденційності, оскільки користувачі можуть обмінюватися зображеннями, щоб ці зображення не були відразу видно іншим.

Ноутбук, скріншот: YouTube
Ноутбук, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

У той час як Google продовжує додавати тонну нових функцій в Chrome, він також оголосив, що популярне розширення для браузера буде скасовано. Повідомляється, що Google видаляє свій інструмент Chrome Password Checkup, який був введений в 2019 році для виявлення “слива” ваших паспортних даних третіми особами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на компанію Xiaomi подала в суд індійська компанія. Повідомляється, що китайська корпорація порушила кілька патентів при створенні некоторіх моделей смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple підтвердила перенесення презентації iPhone 12. Звичайно про причини корпорація не захотіла говорити, але інсайдери стверджують, що мова якраз в ланцюжку поставок деталей. Яблучна корпорація просто не встигає зібрати потрібну кількість гаджетів.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Google тепер робить резервну копію будь-якого смартфона на Android і iOS. Повідомляється, що нова функція дозволить фанатам Google відмовитися від iCloud на користь сервісів пошуковика.