Дивний Honda Z600 1972 року, який був перетворений в безглуздий 4х4, шукає новий будинок в Річмонді, штат Вірджинія.

Honda Z600 була автомобілем kei, що випускається японським автовиробником у період між 1970 і 1974 роками. Вона продавалася в Сполучених Штатах протягом двох років і оснащувалася крихітним двоциліндровим двигуном об'ємом 598 куб. Однак, деякі модифікації перетворили його в повноцінного монстра.

Honda Z600, carscoops

Для початку, автомобіль тепер оснащений 1,3-літровим двигуном Suzuki, який з'єднаний з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач.

Потім ми підходимо до коліс. Продавець каже, що у нього чорні колеса з 33-дюймовими шинами для бездоріжжя, які майже схожі на колеса величезного вантажівки на автомобілі такого розміру. У переліку не було представлено ніяких подробиць про те, які модифікації шасі або підвіски були зроблені для підтримки цих коліс. Тим не менш, невелика копання в мережі про це самому автомобілі припускає, що він стоїть на шасі Suzuki.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Прикраса екстер'єру - свіжий шар оригінальної жовтої фарби Honda, в той час як інтер'єр включає чорну шкіру і деякі компоненти з вуглецевого волокна.

Honda Z600, carscoops

За автомобіль з усіма модифікаціями власник хоче 17 500 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google позбавила YouTube корисної функції. Повідомляється, що тепер сервіс залишиться без субтитрів, які автоматично створювали під відео, або ж вручну автори додавали відео. За словами компанії, функція в основному використовувалася для спаму.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft хоче викупити TikTok. У всякому разі, у некоторіх регіонах. Повідомляється, що Трамп хоче заблокувати соцмережа, але якщо власником програми стане американська компанія, вона зможе перенести дані користувачів на американські сервери.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple нахабно збрехала власникам iPhone. Під час реклами iPhone 11 компанія вказувала на захист від води. Однак, під час занурення у воду один з таких смартфонів зламався, але компанія вирішила не ремонтувати смартфон по гарантії.