Aston Martin став партнером британської винокурні Bowmore і випустив обмежену серію пляшки односолодового шотландського віскі.

Цей віскі, що отримав назву Black Bowmore DB5 1964, є найкращим односолодовим віскі Боумора, який був вперше підданий дистиляції 5 листопада 1964 року і розливався в пляшки тільки шість разів, що робить його одним з найрідкісніших і найбільш затребуваних односолодових віскі. Фактично, з 1993 року було випущено всього 6000 пляшок Black Bowmore. Версія DB5 1964 року зустрічається ще рідше.

Буде продано всього 25 пляшок, в кожній з яких використовується справжній поршень від Aston Martin DB5. Ці пляшки виготовляються вручну в сучасній скляній студії Glasstorm, на виготовлення кожної пляшки йде до одного тижня.

Кожна пляшка Black Bowmore DB5 1964 представлена в коробці ручної роботи, яка включає в себе найтоншу телячу шкіру, а також міцну латунну засувку і петлі, покриті нікелем, щоб віддати належне DB5.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Aston Martin і Bowmore планують представити інші спільні проекти і продукти в найближчі місяці і роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в Android-смартфонах з'явиться секретна папка для зберігання файл. Повідомляється, що Google впровадить в нову версію ОС папку, для входу в яку система попросить ввести пін-код. Досить зручна функція, якщо врахувати, що в деяких країнах смартфонами користуються відразу кілька людей.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення Google Chrome дозволить позбутися від докучливих повідомлень в самому браузері. Повідомляється, що функція буде доступною в найближчому оновленні.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 обзаведеться унікальною фішкою. йдеться про магніт, який буде розташований під задньою кришкою, а потрібен він для бездротової зарядки, яку компанія представить разом зі смартфоном.