Добре відомо, що смак не можна купити за гроші, і власник наступного Corvette C8 в США явно не зміг в стиль, хоча і купив круту тачку.

На відео новенький C8 Corvette, обліплений безліччю наклейок по всій зовнішності, при цьому спотворюючи красивий C8.

На одній з наклейок, які дійсно привернули увагу людини, що знімає кліп, є невелике зображення Дональда Трампа і його ганебної цитати.

На машині є безліч інших наклейок, в тому числі одна з зображенням чотирьох тузів і інші, які, здається, просувають різні компанії.

Not really a mod. But a great way to mess up a brand new corvette C8. Just cover it with stickers from Shitty_Car_Mods

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В чому логіка всього цього? За словами однієї людини на Reddit, власник автомобіля міг брати участь у недавньому благодійному покерному раунді "чотири тузи". Навіть якщо це так, ймовірно, було б непогано потім видалити наклейки, інакше вони можуть привернути багато небажаної уваги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти повідомляють, що офіційні ціни на Sony PlayStation 5 розчарують фанатів. Повідомляється, що за консоль попросять більше, ніж передбачалося раніше. Втім, за версію без дисковода можна заплатити менше.

Як повідомляв Знай.uа, люксовий BMW M235i Gran Coupe з тріском провалив "Лосиний тест". Автомобіль не зміг зробити різкий маневр на швидкості 72 км/год, і відразу ж повернутися на свою смугу руху. Дивно, але такий дорогий автомобіль з сучасними технологіями не впорався з простим тестом.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Xiaomi заблокували для мільйонів користувачів. Правда, обмеження торкнулося тільки користувачів Індії, але не факт, що подібне обмеження не торкнеться і жителі Європи.