Захід Race1000, що пройшов пару тижнів тому в Німеччині, зібрав кілька дуже швидких машин, і одна з них привернула нашу увагу - Volkswagen Golf.

Правильно, Golf другого покоління був одним з найбільш захоплюючих автомобілів, які виходили на старт в ті вихідні.

Geplaatst door Turbosektor-Ost op Maandag 6 juli 2020

Незважаючи на те, що він виглядає добре збереженим і в основному стандартним екземпляром, за винятком величезного інтеркулера за переднім бампером, великої вихлопної труби і каркаса безпеки, цей автомобіль може з'їсти суперкари на сніданок і, якщо пощастить, гіперкари для Обід.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Компактний хетчбек має близько 1300 кінських сил, що передаються на всі чотири колеса, що на 200 к. с. менше, ніж у могутнього Bugatti Chiron. Незліченні модифікації і величезна продуктивність дозволили йому розігнатися до 211 миль на годину (340 км/год) в кінці півмилі. Це досягнення перетворило його на" найшвидший Volkswagen Golf 2 у світі", згідно з описом відео, яке показує його в дії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, експерти прогнозують невдалий квартал для Apple. Повідомляється, що виручка впаде до 30% за однієї умови - якщо яблучна корпорація видалить з App Store сервіс WeChat, яким користуються мільйони жителів Китаю.

Як повідомляв Знай.ua, компанія Apple "наїхала" на невелику компанію через схожість логотипів. У всякому разі, на думку Apple, компанія Prepear використовує логотип груші, який порушує унікальність логотипу компанії Apple.

Також Знай.uа повідомляв, в мережі показали новий контролер для Xbox, який буде продаватися разом з новою консоллю від Microsoft. Можна помітити, що дизайн теж змінили, хоч і не радикально.