Вже восьмий раз цього року Microsoft випускає щомісячні оновлення для Windows 10.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Ці оновлення називаються серпневими оновленнями, і вони впроваджуються в усі сучасні версії OS.

Тим не менш, кілька кумулятивних оновлень виділяються серед інших або для внесення особливих змін, які вони не вносять, або через непередбачену помилку.

Саме так йде справа з оновленням для WIndows 10 v2004, також відомим як KB4566782.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Незважаючи на те, що Windows 10 v2004 була випущена в кінці травня, вона вже отримала 5 різних апдейтів. Втім, це цілком очікувано, так як в нових версіях зазвичай купа помилок які виявляють тільки після виходу.

Це стосується останньої проблеми, виявленої після встановлення останніх накопичувальних оновлень Windows 10 v2004, які, за даними Microsoft:

"При використанні деяких додатків, таких як Microsoft Excel, користувачі редактора методу введення Microsoft (IME) для китайської та японської мов можуть отримувати повідомлення про помилку, або додаток може перестати відповідати або закриватися при спробі перетягування за допомогою миші".

Для тих з вас, хто не знає, редактор методу введення (IME) - це програмний компонент, який дозволяє користувачеві писати текст, який не може бути легко відтворений при використанні стандартної клавіатури QWERTY.

Windows 10, gettyimages
Windows 10, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти виявили вразливість в чіпсетах Qualcomm, які встановлені майже на половині Android-смартфонів. Повідомляється, що баг дозволяє віддалено отримати доступ до гаджету, причому без відома самих користувачів.

Як повідомляв Знай.uа, глава Tesla розповів, чому автовиробники відстають від Tesla на кілька років у виробництві електрокарів. На подив, хоч Tesla і дозволяє використовувати патенти безкоштовно, виробники хочуть створювати свої технології, і не залежати від однієї компанії.

Також Знай.uа повідомляв, що Twitter хоче приєднатися до TikTok. Звичайно, купити сервіс цілком не вийде, але злитися з ним цілком непогана ідея, враховуючи, що вже у вересні TikTok можуть заборонити на території США.