Автомобіль, на який ви дивитеся, можна назвати Honda Crossurus або, можливо, Lamborghini Uruscross.

Читайте Знай в Google News!

Заснований на білому Honda Crosstour, він являє собою кастомний обвіс, що складається з шматків листового металу, вклепаних в стандартний кузов Honda. Передня панель явно натхненна зразком Lamborghini Urus і включає в себе гострий спліттер, змінені фари і нові решітки радіатора. Власник навіть намагався імітувати видатний радіолокаційний блок, який знаходиться в центрі решітки Уруса.

Honda Crosstour, carscoops

Ще одна цікава деталь, яка видно спереду, - це невеликий поручень, який був прикручений до бампера, як ніби для забезпечення якогось захисту, якщо власник в щось заїде або хтось інший згорне на Honda.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Погляньте на сторони автомобіля, і ви помітите післяпродажні хромовані колеса з центральними кришками з емблемою Lamborghini Raging Bull. Також збоку можна побачити Розширювач крил заднього колеса, який, схоже, був приклеєний до задньої панелі кузова Honda. Завершують модифікації тоновані задні ліхтарі і заднє антикрило, яке повністю суперечить решті конструкції автомобіля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.