Всесвітньо відома купертинська корпорація Apple вже в жовтні 2020 року проведе презентацію нових гаджетів. Як виявилося, Apple покаже не чотири, а цілих п'ять моделей смартфонів. Новий смартфон позиціонується як бюджетний - він стане найдешевшим в лінійці iPhone 12.

Читайте Знай в Google News!

Інформацію про ще один пристрій розкрив сайт WinFuture.

У чому новинка може бути схожа з давно забутою моделлю iPhone 5S-можливо, завдяки яскравим кольорам корпусу, серед яких жовтий, кораловий, білий і синій. В "базі" бюджетний iPhone 12 отримає 64 Гб пам'яті, також передбачено модифікації на 128 і 256 Гб. Старші моделі, включаючи iPhone 12 Pro і Pro Max, обзаведуться 128 Гб пам'яті в базовій версії, а в розвинених буде 256 і 512 Гб.

Магазин Apple, The verge
Магазин Apple, The verge

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

За неперевіреними даними, анонс новинок відбудеться 13 жовтня. Окрім нового чіпа Apple A14, пристрої також отримають новий дизайн: завдяки плоским граням вони нагадуватимуть iPhone SE першого покоління.

Також варто нагадати нашим читачам, що згідно з новим дослідженням функція моніторингу серця на Apple Watch може призвести до непотрібних візитів лікаря. Тільки близько 10 відсотків людей, які звернулися до лікаря в клініку Мейо (місто Рочестер, штат Міннесота) після того, як помітили ненормальні показники пульсу на своїх годинниках, в кінцевому підсумку були діагностовані з серцевим захворюванням.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Tesla отримала велике замовлення на електротягачі Semi Truck.

Як повідомляв Знай.uа, Google випадково видалила важливу кнопку в пошті Gmail.

Знай.uа писав, телескоп Hubble NASA зняв дивовижну "Туманність метелика".