Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які люблять грати у відеоігри, і які пам'ятають, що GTA почалася не п'ятою частиною, є відповідь на дуже цікаве питання. Багато геймерів довгі десятиліття ламали олову над тим, чому головний герой Grand Theft Auto III Клод за всю гру так і не сказав жодного слова.
Фанати намагалися зрозуміти, які фактори змусили Rockstar ухвалила таке рішення, і тепер ми знаємо відповідь.
Про це стало відомо завдяки несподіваній відповіді колишнього розробника компанії Rockstar Оббе Вермея (Obbe Vermeij), яка брала участь у створенні GTA III.

Клод із GTA 3, скріншот: YouTube
Клод із GTA 3, скріншот: YouTube

За словами Оббе Вермея, причина такого рішення студії є дуже простою.

Відповідь розробника з Rockstar, скріншот: X
Відповідь розробника з Rockstar, скріншот: X

"Аудіо відділ під час розробки був зайнятий, тому йому вирішили не давати ще більше завдань та роботи, а тому героя зробили німим.", - розповів Вермей у своїй відповіді на запитання одного з геймерів.

Клод із GTA 3, скріншот: YouTube
Клод із GTA 3, скріншот: YouTube

Наскільки очевидне і просте рішення розробників, і як багато теорій було побудовано навколо цього феномена. Навіть у GTA San Andreas, Клод, якого ми зустрічали в одній із місій, був також німим. Звичайно, Rockstar підтримували цю загадку після виходу третьої частини.
Ще розповімо, що GTA III - третя за рахунком перша тривимірна комп'ютерна гра в серії Grand Theft Auto. Вона вийшла у жовтні 2001 року на PlayStation 2.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще