Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікава інформація. Так, дівчина одного з геймерів випадково знайшла The Elder Scrolls V: Skyrim більш ніж очевидну "великодку" на Губку Боба з однойменного мультсеріалу, через 13 років після релізу культової гри.

Здавалося б, що за довгих 13 років геймери досліджували Skyrim до найдрібніших деталей, проте шедевральний проект Bethesda ще має кілька козирів у рукаві.

Користувач Reddit під ніком существованіе, приголомшив спільноту шанувальників відомої RPG, поділившись на платформі цікавим зображенням.

Знахідка "sushchestvovaniye", скріншот: Reddit
Знахідка "sushchestvovaniye", скріншот: Reddit

За словами геймера, його дівчина грала в Skyrim і випадково натрапила на камінь досить дивної форми.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко карати за одяг: чого точно не варто вдягати Весь світ може більше не побачити легендарних ABBA разом: один із музикантів розкрив таємницю Терміново змінюємо пенсійне посвідчення: у ПФУ розповіли українцям про важливий процес Порошенко очолив рейтинг політиків, які шкодять Україні у війні з росією: спекулює на ЗСУ та несе негатив за кордоном
Показати ще

Він нагадав їй головного героя не менш культового мультсеріалу – Губка Боб Квадратні Штани. Хоча форма каменю може бути випадковістю, враховуючи незаперечну схожість, важко уявити, що це не було задумом розробників.

Знахідка "sushchestvovaniye", скріншот: Reddit
Знахідка "sushchestvovaniye", скріншот: Reddit

На жаль, автор посту не розповів докладно де саме знаходиться ця великодка, крім того, що її було знайдено в руїнах під назвою Alftand. Для тих, хто захоче знайти Губку Боба самостійно, можуть допомогти двомірська колона в кадрі та напрямок на південь на компасі.

Надзвичайним є те, що ця знахідка неабияк здивувала навіть найвідданіших шанувальників гри, адже переважна більшість фанатів Skyrim побачила цей секрет вперше.

Нагадаємо, дата виходу довгоочікуваної Death Stranding 2: Кодзима-геній пообіцяв унікальний досвід.

Раніше повідомлялося, Skyblivion: нові деталі розробки наближають нас до повернення до Тамріеля.

Також, "Зима вже близько": геймерів потішили новиною про вихід ММО по "Грі престолів".