На виставці MWC 2019 Sony офіційно представила флагманський смартфон Xperia 1, отримав екран із співвідношенням сторін 21:9. Втім, про девайсі ми вже знали за місяць до анонсу, так що презентація лише підтвердила здогадки інсайдерів.

Sony позиціонує новий апарат для творців контенту, для цього використовується спеціальний Creator mode, який в теорії повинен покращувати передачу кольору при зйомці відео. Його створювали спільно з підрозділом компанії, що займаються фільмами — Sony Pictures. Сумніватися в якості Sony немає сенсу, адже iPhone 4 і більш ранні моделі поставлялися з камерами від Sony.

Компанія встановила в Xperia 1 потрійну основну камеру (12+12+12 Мп, оснащену фірмовою системою автофокусу. Сильно витягнутий екран отримав 4К-дозвіл, так що та фільми можна дивитися із задоволенням.

Всередині встановили процесор Snapdragon 855, 6 ГБ оперативної пам'яті, 128 ГБ постійної пам'яті і акумулятор ємністю 3330 маг з підтримкою швидкої зарядки. Особливістю стане модуль 5G, коли мережі цього стандарту стануть більш поширеними. Так, девайс отримав топову начинку, але нічого іншого від флагмана від Sony ніхто і не очікував.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Що стосується ціни, компанія вирішила не економити на компонентах, так що за пристрій попросять близько 900 доларів.

Нагадаємо, що корейська корпорація Samsung визнала, що голосовий помічник Bixby не настільки хороший, як цього хотілося б користувачам. Тепер кожен власник флагмана від Samsung може перепризначити функцію кнопки, яка раніше могла викликати помічника Bixby. Функція стане доступною для власників Galaxy S8, Galaxy Note 8 і пізніших моделей смартфонів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що ігрова приставка Mad Box незабаром з'явиться на прилавках. Судячи з усього, консоль просто знищить Sony PlayStation 5 на ринку. Девайс здатний відображати гри у форматі 4K, при цьому оновити картинку до 120 fps.

Знай.ua писав, що смартфон Xiaomi Mi 9, який став хітом ще до виходу, не з'явиться на території України У всякому разі, до середини весни. Справа в тому, що виробники не здатні задовольнити потреби китайського ринку, не кажучи вже про інших країнах.