У мережі з'явилися перші характеристики смартфона OnePlus 7, який покажуть світу вже 26 березня. Інсайдери підтвердили всі характеристики смартфона, так що залишилося тільки чекати виходу девайса.

За новою інформацією, смартфон отримає 6,5-дюймовий дисплей Optic AMOLED з роздільною здатністю Full HD + (2340 x 1080 пікселів), який буде позбавлений вирізів і отворів.

Що стосується начинки, девайс отримає топовий Snapdragon 855 і 6 ГБ оперативної пам'яті LPDDR4X, обсяг вбудованого сховища складе 128 ГБ. Топову конфігурацію оснастять 10 ГБ оперативки і накопичувачем на 256 або 512 ГБ. Втім, не дарма OnePlus 6T визнали чи не найкращим смартфоном 2018 року.

Повідомляється, що OnePlus 7 також забезпечать модемом Snapdragon X55, призначеним для роботи в мережах 5G.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Доречі, камера буде непоганий - основна отримає 48 мп, а фронтальна - 16 мп. Втім, цього вистачить для якісних фото.

Нагадаємо, що програмістам вдалося встановити Android на Nintendo Switch. Повідомляється, що тепер ігрова приставка може працювати як повноцінний планшет. Втім, деякий функціонал все ж виявився недоступним через несумісність Android з чіпсетом Nintendo.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Viber раптово стане платним. Повідомляється, що для власників ботів, створили нові виплати. Тепер вони повинні виплачувати близько 4 500 доларів кожен місяць за стабільну роботу їх бота. Втім, звичайних користувачів це не стосується. Швидше за все, ботів стане набагато менше.

Знай.uа писав, що деякі програми для iPhone передають ваші дані компанії Facebook. У свою чергу найбільша соцмережа передає ці дані стороннім особам. Таким чином, сторонні компанії створюють для вас рекламу, яку і відображають в Facebook і решти додатках.