Реліз операційної системи Windows 10 трапився ще влітку 2015 року, і за цей час ситуація на ринку хоч і покращилася, але надійність операційки сильно впала. Саме після декількох провальних оновлень, розробники Microsoft вирішили створити нову версію Windows, і назвали її Lite OS. Сьогодні, 26 лютого 2019 року, один із співробітників американської корпорації виклав в мережу зображення її інтерфейсу. Тепер ми маємо уявлення, як насправді буде виглядати нова операційка.

Повідомляється, що Lite OS – це сучасна заміна Windows 10. Крім оновлення в дизайні, вона працює не тільки значно швидше, але ще і містить сильно спрощені налаштування, які постаралися звести до таких macOS і Linux.

Розробники почали прислухатися до прохань користувачів, так що прямо з перших збірок Lite OS буде підтримувати темну тему оформлення, а ще буде ранкова, коли весь інтерфейс навпаки забарвлює в найбільш білі світлі кольори. Коли нова версія вінди стане доступною - невідомо.

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.