Інсайдери повідомляють, що в даний час на території Європи у компанії Xiaomi рівно 50 фірмових магазинів, в яких продаються різні товари бренду, але зазвичай основна ставка робиться на портативну електроніку. Звичайно ж, китайської компанії Xiaomi цього мало, адже компанія за кілька років перетворилася на цілу корпорацію. Глава Xiaomi заявив, що планує збільшити кількість магазинів на території Європи в цілих 3 рази.

Повідомляється, що вже до кінця 2019 році у компанії Xiaomi повинно бути 150 магазинів на території Європи. Чи вийде у компанії досягти цієї цифри до 2020 року - невідомо. Це дозволить бренду стати більш помітним, підвищити виручку, а також порадувати всіх шанувальників, адже їм стане простіше купувати фірмові гаджети.

Фанатам більше не доведеться замовляти гаджети на сайті, адже є можливість помацати девайс ще до його покупки. Крім того, такі дії дозволять виробникові потрапити в топ-3 найбільших постачальника смартфонів у Європі, адже відкриття нових торгових точок буде супроводжуватися агресивною рекламою, щоб привернути увагу покупців до тих або інших продуктів бренду.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Судячи з усього, компанія має намір захопити європейський ринок смартфонів, а також витіснити Huawei, Samsung і Apple з лідируючих позицій.

Нагадаємо, що Apple Watch Series 5 отримають унікальну функцію, якої немає навіть у конкурентів. Повідомляється, що девайс навчиться стежити за сном свого власника, що дозволить отримувати більш точну інформацію про стан свого здоров'я. Швидше за все, девайс покажуть світу вже у вересні 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony назвала дату смерті ігрової консолі PS Vita. Повідомляється, що ігрова консоль не користувалася величезною популярністю, у зв'язку з чим компанія вирішила припинити постачання і виробництво цієї портативної ігрової приставки.

Знай.uа писав, що Xiaomi Pocophone F1 різко впав в ціні. Нагадаємо, що на момент початку продажів девайс продавався за ціною в 10 тисяч гривень. Тепер же девайс можна придбати на території України за 8 000 гривень.