Колекцію різноманітних товарів Xiaomi поповнив незвичайний гаджет — “розумна” скарбничка для дітей PUPUPULA від компанії Beijing Xiaomoosi Technology Co. Гроші на неї збирають на майданчику колективного фінансування, так що не факт, що вона взагалі з'явиться на прилавках. Втім, якщо девайс з'явиться на ринку, він стане у пригоді молодим батькам, так як пристрій призначається для дітей.

Зовні скарбничка нагадує невелике яйце різних кольорів, але ще і з екраном. Тут встановлено 1,54-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю 240×240 пікселів, куди виводиться час, інша корисна інформація і смайли. Така собі іграшка для дітей, яка займе вашої дитини на кілька годин.

Управління скарбничкою відбувається через спеціальний додаток на смартфоні. Кожний раз, щоб покласти або забрати гроші, треба вводити код. Якщо ви поповнюєте скарбничку — вона видає радісний звук, якщо забираєте нагромаджена — вона “сумує”. Звичайно ж, це зацікавить дітей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

PUPUPULA закликала навчити дітей розумно розпоряджатися грошима: вона зберігає інформацію про доходи та витратах і може розповісти, коли і скільки грошей витратив її власник.

Вартість девайсу-всього 60 доларів, а ось інформації про дату виходу поки немає.

Нагадаємо, що ОС Windows Lite, яка прийде на заміну провальною Windows 10, навчитися працювати навіть на гнучких смартфонах. Судячи з усього, компанія хоче зробити цілу екосистему електронних пристроїв, в яку будуть входити як смартфони і планшети, так і комп'ютери. Втім, вихід нової ОС запланований на 2020 рік, так що залишилося трохи почекати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu Zero за $1300 так і не з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія не зібрала необхідну кількість коштів, щоб випустити смартфон на ринок. Втім, публіка просто не готова до таких революційним смартфонів, які позбавилися від кнопок, роз'єм для зарядки і навушників, і навіть динаміків.

Знай.uа писав, що компанія Apple планує поліпшити захист від води в нових iPhone 2019 року. Тепер смартфони зможуть працювати навіть під водою, точно реагуючи на торкання людини по екрану.