Бюджет Національного космічного агентства США у 2020 року зросте на 6% до 21 млрд доларів. Це допоможе NASA вже в наступному десятилітті провести висадку космонавтів на Місяці. Втім, космічному агентству наступає на п'яти SpaceX на чолі з Илоном Маском.

З такою заявою виступив керівник NASA Джим Бранденстайн. "Ми підемо на Місяць в наступному десятилітті з інноваційними, новими технологіями та системами, щоб досліджувати більше місць на поверхні Місяця, ніж коли-небудь раніше", - підкреслив він. Звичайно ж, мова йде про колонізації. Втім, в якійсь мірі це розумно, адже колонізувати Марс куди складніше із-за кількох причин. Втім, колонізація Місяця буде куди простіше реалізувати, так як нога людини вже була на поверхні супутника Землі.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.