Незабаром після презентації камерофона Nokia 9 PureView один з екземплярів пристрою потрапив у руки американського видеоблогера під ніком Pwrdbykyank. Автор однойменного YouTube-каналу провів детальну розбирання смартфона і опублікував ролик, присвячений ремонтопридатності і особливостям внутрішньої компонування апарату з п'ятьма основними камерами. Результати виявилися дивовижними. Навіть сам блогер не очікував такого від Nokia.

Клас захисту IP 67 не тільки запобігає потраплянню рідини в корпус смартфона, але і ускладнює його розбирання. Повідомляється, що під кришкою смартфона було дуже багато клею, так що розібрати смартфон вийде далеко не у кожного, і треба вміти орудувати феном.

Крім значного клейового шару, для доступу до начинки апарату автору ролика довелося відкрутити тринадцять гвинтів, утримують пластиковий кожух, який прикриває основні компоненти смартфона. Це теж зробити досить непросто. Куди складніше закрутити їх правильно.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Втім, все інше теж можна зробити в домашніх умовах, але треба дуже постаратися, щоб замінити будь-яку деталь в смартфоні самостійно.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi приготувала приємний сюрприз для користувачів прошивки MIUI 10. Повідомляється, що в цей раз компанія додала функцію для швидкого доступу до додатків. Це спростить використання смартфона.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що голосовий помічник від Apple, Siri, здатна виштовхувати воду з динаміків. Повідомляється, що Siri запускає звук на такій частоті, яка здатна виштовхнути воду з динаміків. Чудова можливість для тих, хто любить приймати душ разом зі своїм телефоном. Судячи з усього, миска з рисом більше не потрібна.

Знай.uа писав, що старий баг в прошивці iOS від Apple знову дав про себе знати. На цей раз, компанія так і не прибрала чи не головний недолік операційної системи для iPhone і iPad. Баг полягає в тому, що при перекладі на літній час, смартфон може і не перевести час в автоматичному режимі.