Якщо ви зіткнетеся з проблемою установки останнього оновлення Windows 10, після якого ваш комп'ютер не завантажиться, система автоматично деинсталлирует проблемне оновлення без вашої долі. Принаймні, так сказано на сайті технічної підтримки Microsoft. Втім, буде працювати система стабільно - загадка. Будемо сподіватися, що компанія зробить все правильно, і комп'ютер не почне видаляти файли користувача, як це вже було восени 2018 року.

Компанія Microsoft оголосила про те, що розробила механізм, здатний автоматично видаляти недавні оновлення, після установки яких стався збій через апаратної несумісності або інші серйозні проблеми. Втім, це буде вже крайній випадок, коли відновити систему іншими засобами немає можливості. Що ж, раніше Windows 10 дратував користувачів позаплановими автоматичними оновленнями, а тепер ще й буде самостійно відновлюватися.

Нагадаємо, що дизайн Samsung Galaxy Note 10 злили в мережу. Повідомляється, що девайс отримає незвичайний екран, як у Galaxy S10, а також дірки в дисплеї під фронтальні камери. Крім цього, на тильній стороні апарату розташується четвірна камера, яка перевершить за якістю фото навіть Galaxy S10, ціна якого починається від 25 тисяч гривень.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камерофон Nokia 9 PureView перевірили на ремонтопридатність. Виявилося, що під корпусом величезна кількість клею, а щоб розібрати апарат, необхідно відкрутити 13 болтів. Втім, в домашній умовах смартфон можна відремонтувати, але варто запастися терпінням.

Знай.uа писав, що глава Huawei повідомив, що в разі необхідності може відмовитися від Android і Windows 10 для своїх пристроїв. Швидше за все, компанія вже розробляє власну ОС для смартфонів, і навіть ПК. Втім, коли світ побачить творіння китайської корпорації - невідомо.