У жовтні минулого року Google представив свої нові флагмани Pixel 3 і 3 XL, а вже через кілька днів після старту продажів від обурених власників смартфонів посипалися скарги на їх роботу. На календарі березень —а деякі проблеми до цих пір так і не вирішені. Втім, це в стилі Google. Деякі проблеми можна виправити випуском нового оновлення, але є помилки, які потрібно виправляти з допомогою заміни деяких компонентів.

У “пікселів” до сих є проблема зі звуком. Під час дзвінків в динаміці чутні шуми або відлуння, голос співрозмовника переривається. У деяких такі неприємності постійно, в інших — періодично. Втім, проблема існує, і її заперечувати просто немає сенсу. Питання в тому, коли ж Google вирішить цю проблему.

При цьому такий баг виникає далеко не у всіх смартфонах. Деяким допомагав скидання налаштувань до заводських. Швидше за все, проблему могло б вирішити оновлення, але Google, незважаючи на величезну кількість скарг, досі нічого не зробив. І це при тому, що перші користувачі помітили проблему зі звуком ще в листопаді минулого року.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, що дизайн Samsung Galaxy Note 10 злили в мережу. Повідомляється, що девайс отримає незвичайний екран, як у Galaxy S10, а також дірки в дисплеї під фронтальні камери. Крім цього, на тильній стороні апарату розташується четвірна камера, яка перевершить за якістю фото навіть Galaxy S10, ціна якого починається від 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камерофон Nokia 9 PureView перевірили на ремонтопридатність. Виявилося, що під корпусом величезна кількість клею, а щоб розібрати апарат, необхідно відкрутити 13 болтів. Втім, в домашній умовах смартфон можна відремонтувати, але варто запастися терпінням.

Знай.uа писав, що глава Huawei повідомив, що в разі необхідності може відмовитися від Android і Windows 10 для своїх пристроїв. Швидше за все, компанія вже розробляє власну ОС для смартфонів, і навіть ПК. Втім, коли світ побачить творіння китайської корпорації - невідомо.