Команда розробників популярного тестового AnTuTu опублікувала свіжий рейтинг найбільш продуктивних смартфонів з Android за підсумками лютого.

Оцінка продуктивності для кожної моделі являє собою середньоарифметичне значення за даними за період з 1 по 28 лютого цього року (поріг попадання у вибірку — 500 окремих тестів). Втім, і без них вже можна було здогадатися, який саме смартфон очолить рейтинг продуктивних смартфонів.

Отже, очолив новий рейтинг AnTuTu флагманський смартфон Samsung Galaxy S10+ з результатом 332 850 балів. Але варто відзначити один важливий фактор новий лідер є єдиною моделлю в списку на SoC Snapdragon 855. Варто відзначити, що цей процесор поки не користується популярністю, а смартфони з таким чіпом під капотом з'являться до кінця весни, або вже влітку. Не виключено, що до цього часу флагман від Samsung скинуть з лідируючої позиції, адже незабаром відбудеться презентація Huawei 30P, який здатний затьмарити навіть iPhone XS Max.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що дизайн Samsung Galaxy Note 10 злили в мережу. Повідомляється, що девайс отримає незвичайний екран, як у Galaxy S10, а також дірки в дисплеї під фронтальні камери. Крім цього, на тильній стороні апарату розташується четвірна камера, яка перевершить за якістю фото навіть Galaxy S10, ціна якого починається від 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камерофон Nokia 9 PureView перевірили на ремонтопридатність. Виявилося, що під корпусом величезна кількість клею, а щоб розібрати апарат, необхідно відкрутити 13 болтів. Втім, в домашній умовах смартфон можна відремонтувати, але варто запастися терпінням.

Знай.uа писав, що глава Huawei повідомив, що в разі необхідності може відмовитися від Android і Windows 10 для своїх пристроїв. Швидше за все, компанія вже розробляє власну ОС для смартфонів, і навіть ПК. Втім, коли світ побачить творіння китайської корпорації - невідомо.